Spring naar de content

Digitaal afspraak maken voor bloedprikken en ophalen van materialen

Geplaatst: vrijdag 17 juli 2020

Nadat alle reguliere zorg in Bernhoven door corona heeft stilgelegen starten we de zorg steeds meer op. Daarbij is het wel noodzakelijk dat het ziekenhuis zo is ingericht dat de covid-maatregelen in acht zijn genomen, denk daarbij aan het houden van 1,5 meter afstand.

De consequentie hiervan is dat er meer wachtrijen ontstaan, ook doordat we bij de ingang onze patiënten en bezoekers bevragen op gezondheidsklachten. Om het wachten zo veel mogelijk terug te dringen neemt Bernhoven allerlei maatregelen. Dat is ook de reden dat er vanaf 13 juli is gestart met het maken van een digitale afspraak voor de bloedafname. Zo kan de patiënt op een door hem of haar gekozen tijdstip en locatie, bloed laten afnemen. Om de patiënten zo goed mogelijk te begeleiden is er extra personeel ingezet. Voor patiënten die nu nog geen digitale afspraak hebben gemaakt, is er de mogelijkheid om terplekke een afspraak te maken. Daarnaast was er een opstartprobleem met de koppeling van de aanmeldzuil en de wachtrijsturing op de polikliniek in Oss, deze is nu verholpen. Bernhoven wil graag benadrukken dat iedereen wordt geholpen, wij danken u voor uw begrip.


Afspraak maken

Vanaf 13 juli moet u digitaal een afspraak maken voor bloedprikken en het ophalen van materiaal op afspraakbloedafname.bernhoven.nl 

Bekijk hier de stappen die u doorloopt om digitaal een afspraak te maken. Heeft u hulp nodig? Onze medewerkers helpen u graag. Bel van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur naar 0413 – 40 19 08.

 

Bezoek aan Bernhoven

Bent u benieuwd hoe een bezoek aan Bernhoven er nu uitziet? Bekijk onderstaand filmpje om een beeld te krijgen.