Spring naar de content

Medisch mondneusmasker verplicht tijdens uw gehele bezoek aan Bernhoven en de prikposten

Geplaatst: vrijdag 16 juli 2021

Het aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus stijgt in Nederland. Daarom heeft Bernhoven besloten om de preventieve coronamaatregelen opnieuw aan te scherpen. Vanaf dinsdag 14 juli draagt u tijdens uw gehele bezoek aan Bernhoven en onze prikposten een medisch mondneusmasker.

U krijgt een medisch mondneusmasker van een van onze medewerkers uitgereikt. Eigen (stoffen) maskers zijn niet toegestaan.

Dragen van een medisch mondneusmasker

Het gaat hier om een extra voorzorgsmaatregel om verdere verspreiding te voorkomen. Zorgverleners dragen al een medisch mondneusmasker bij het verlenen van zorg. Ook het ander -niet medisch- personeel van Bernhoven draagt een medisch mondneusmasker.

Het dragen van een medisch mondneusmasker is onderdeel van de huisregels zoals Bernhoven die heeft vastgesteld en die gelden voor iedereen die in Bernhoven is.

Basisregels blijven van kracht

Naast deze extra voorzorgsmaatregel, blijven de andere maatregelen als 1,5 meter afstand en handen desinfecteren uiteraard ook gelden. We vragen u om zich te houden aan de coronamaatregelen die gelden in Bernhoven. Ook als u gevaccineerd bent tegen COVID-19. Zo houden we samen de zorg veilig.